http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/863919slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/942538__leter__h__z_slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/339553__leter__h__z_slide2.jpglink
Természetgyógyászok klubja Bioenergetika
Rendelések tanácsadások

 

A NES terápiát Fancsik Antalné végzi.

NES-terápiára bejelentkezés: Bánszky Judit, 06 304050 117, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Mi is a NES (Nutri-Energetics Systems)-mérés? Hogyan működik a Nutri-Energetic Rendszer /NES/?

A Nutri-Energetics forradalmian új, számítógépes állapotfelmérés.

 

A rendszert Peter Fraser és Harry Massey fejlesztette ki, és működése biofizikai felfedezésken alapul. A kutatókat az motiválta, hogy megtalálják a biológiai élet átfogó magyarázatát, és befoltozzák az emberi lét kémiai modelljén lévő számos lyukat. Hiszen többek vagyunk, mint kémiai vegyületek egyszerű gyüjteménye.

 

Minden élő szervezet atomokból áll, melynek 99.99% oxigén, hidrogén, nitrogén és szén kombinációja. A biokémia azt kutatja, hogy az atomok hogyan alakulnak át molekulákká, és hogy ezek a molekulák hogyan lépnek kölcsönhatásba az élő szervezetben végbemenő rengeteg folyamat során. Amit a kémia nem mutat ki, hogy ezek hogyan és miért történnek. A modern kvantumfizika már ki tudja mutatni, hogy az atomok információátvitelen keresztül lépnek kölcsönhatásba egymással, és hogy ez az információ felelős azért, hogy az atomok hogyan kombinálódnak.

 

A biofizikusok az atomi információátvitel  magyarázatát kiterjesztették a biológiai szervezetekre, és kimutatták, hogy ez az információátvitel hogyan hozza létre az élet létfontosságú összetevőit. Ezek a vizsgálatok mutatták ki egy specifikus, információ alapú bio-mező létezését, amit emberi testmezőnek (angolul human Body-Field, FHB) hívnak. A HBF intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb ellenörző mechanizmusa.

 

A következőket foglalja magában:

- Kémiai - A kémiai testet alkotó atomok és molekulák.

- fizikai - A bennünket alkotó sejtek, szervek, csontok, szövetek, stb.

- mentális - A gondolkodás, következtetés és tudatos cselekvés képessége.

- érzelmi - Az érzelmek kifejezése, ami alapvető része annak, hogy kik is vagyunk.

- memória - Rövid és hosszú távú memória, valamint a test sajátos képessége, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk, és milyen traumákat éltünk át a múltban.

- energetikai - Különböző finom energia-mechanizmusok, amelyek a müködéseink fontos területét képezik, ide tartoznak pl. az akupunktúrás meridiánok.

 

A vizsgálathoz egyszerűen a testmező mérőre kell helyeznie a tenyret, és néhány pillanat alatt automatikusan megtörténik a mérés és az értékelés. Ez egy teljesen biztonságos, passzív mérési folyamat, ez azt jelenti, hogy sem jelet, sem feszültséget nem bocsát ki, egyszerűen csak leolvassa a testmezőt. Néhány másodperc után a 145 jellemzőből származó mérési eredmény megjelenik a számítógép képernyőjén.

 

az első mérés az alapszintre koncentrál, a későbbi vizsgálatok során pedig egyre mélyebb szintek kerülnek vizsgálatra.

 

A felmérés után kapunk egy jól értelmezhető mélyelemzést, az emberi test aktuális állapotáról és a NES Info-cseppekkel ki is javíthatjuk a talált problémákat.

 

A NES mérés 145 paraméter alapján feltérképezi, méri fel a szervek állapotát, a szervezet működését:pl. Ásványi anyagok, tápanyag ellátottság, méreganyagok, meridiánok állapota, szabályozó rendszerek, szervek belső egyensúlya,emésztési problémák, energiaszint, érzelmi problémák, gerinc-izületi panaszok, szöveti zavarok.

 

 
facebook