http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/863919slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/942538__leter__h__z_slide1.jpglink
http://eletero-haz.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/339553__leter__h__z_slide2.jpglink
Természetgyógyászok klubja Bioenergetika
Gillich István
 
Gillich István:
ETI-ben vizsgáztató és szakértő: fitoterápia, Alternatív mozgás- és masszázsterápia, bioenergetika szakterületeken.
 
ATermészetgyógyászati modul és az Életmód tábor egyik oktatója: Fitoterápia, Jóga, légzésterápia, bioenrgetika, területeken. A Galagonya túrát vezeti minden hónap 3. vasárnapján, és jóga foglalkozásokat tart az Egyesületben minden szerdán 10-11.30-ig.
 
Gillich István természetgyógyász 1937. február 7-én a Vízöntő jegyében született Komlón. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen agrármérnökként végzett 1959-ben. Egyetemi évei alatt gombaismerői majd gombaszakértői képzettséget is szerzett. 1962-ben elvégezte az egyetem növényvédelmi szakát is, és növényvédelmi szakmérnökként dolgozott nyugdíjba vonulásáig.

16 éve kezdett jógázni, 15 éve áttért a vegetariánus táplálkozásra. A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja. Fitoterápiát Dr. Oláh Andortól tanult.

Több mint tizenegy éve vezeti az egyesület szervezésében a "Galagonya túrát", amelyen a résztvevőknek az aktuálisan termő gyógynövények és gombák ismeretét tanítja.

A jógatanítás módszereit itthon, Angliában és Indiában tanulmányozta. Tanfolyamain közel 150 ember tapasztalhatja meg a jóga egészségfejlesztő és terápiás hatását. Jóga-életmódtáborokat szervez gyerekek és felnőttek része itthon és külföldön egyaránt.
Radiesztéziai tanfolyamot is végzett, és elsajátította a bioenergetika alapjait.
 

Jelenleg mint természetgyógyászati oktató tanít fitoterápiát, bioenergetikát, jógát és masszázsterápiákat -- svédmasszázs, thai masszázs, ázsiai akupresszúrás masszázs - mikoterápiát /gyógyító gombák/ és aromaterápiát valamint - gyakorló méhészként - apiterápiát, amelyről jegyzetet írt az ETI
/ Egészségügyi Továbbképző Intézet / számára.
Öt természetgyógyászati oktató intézményben tanít és rendszeresen részt vesz természetgyógyászok vizsgáztatásában.Rendszeres előadója a hazai és külföldi természetgyógyász-kongresszusoknak, -konferenciáknak.

Kutatja a degeneratív betegségek gyógyításának alternatív lehetőségeit. Két éve foglalkozik - együttműködve a SOTE-val - a sclerosis multiplex betegségben szenvedők méhtoxin terápiás kezelésével.
 

'Dr Gillich István vagyok, természetgyógyász, jógaoktató 1937. február 7-én a Vízöntő jegyében születettem Komlón. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen agrármérnökként végzetem 1959-ben. Egyetemi éveim alatt gombaismerői majd gombaszakértői képzettséget szerzetem. 1962-ben elvégeztem az egyetem növényvédelmi szakát, és növényvédelmi szakmérnökként dolgoztam nyugdíjba vonulásáig. A vegetáriánus táplálkozásra 29 éve tértem át, és az óta foglalkozom a jógával is. Tagja vagyok a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületnek.

A fitoterápia ismereteimet Dr. Oláh Andortól sajátítottam el.
Az egyesület szervezésében több mint 25 éve vezetem a "Galagonya túrát", amelyen a résztvevők megismerhetik az aktuálisan termő gyógynövényeket és gombákat.
A jógatanítás módszereit itthon, Angliában és Indiában tanulmányoztam. A tanfolyamokon közel 150 ember tapasztalhatja meg a jóga egészségfejlesztő és terápiás hatását. Jóga-életmódtáborokat szervezek gyerekek és felnőttek részére itthon és külföldön egyaránt. Végzetem radiesztéziai tanfolyamot, és elsajátítottam a bioenergetika alapjait.
Jelenleg, mint természetgyógyászati oktató tanítok fitoterápiát, bioenergetikát, jógát és masszázsterápiákat -- svédmasszázs, thai masszázs, ázsiai akupresszúrás masszázs /burmai/- mikoterápiát /gyógyító gombák/ és aromaterápiát valamint - gyakorló méhészként - apiterápiát, amelyről a jegyzet az ETI/ Egészségügyi Továbbképző Intézetnél / beszerezhető.
Kutatom a degeneratív betegségek gyógyításának alternatív lehetőségeit, a sclerosis multiplex betegségben szenvedők méhtoxin terápiás kezelésével értem el eredményeket.

Az első Apiterápia Konferencia Budapesten:
'Dr Gillich István- Pataki Zita: Gyakorlati bemutató, méhszúrás terápia
http://www.apiterapia.hu/news/news/7/elozetes-program.html

Számomra is nagy örömmel szolgál, hogy a tudásomat átadhatom a lelkes hallgatóimnak, és vizsgabizottsági tagként is részese lehetek a tanítványaim sikeres eredményeinek.

 
facebook